BFH’s 1. Div. damer vinder stort hjemme

19. februar 2017

Lørdag eftermiddag vandt BFH’s 1. Div. damer en suveræn sejr på 33-20 over bundholdet Aalborg HK.

 

Lørdag kl. 14.00 blev der fløjtet op til kamp mellem Bjerringbro FH og Aalborg HK i kvindernes næstebedste række. Her blev det til en storsejr til hjemmeholdet. Kampen startede meget lige, hvor de to hold skiftedes til at score. Dermed var det helt lige på måltavlen efter 7 minutter ved stillingen 3-3. Her lukkede hjemmeholdet helt ned i den defensive ende og med fire scoringer i den anden ende, fik de skabt en lille hul på fire mål. Herefter fulgte en periode hvor holdene igen spillede lige op med hinanden. Således var hjemmeholdet stadig i front 11-7 med 12 minutter til pausen og dem stod der BFH på. For med bedre præstationer i begge ender af banen lykkedes det værterne, at udvide deres føring til 18-8 frem til pausen. Dermed var kampen reelt set afgjort.

 

Efter pausen skulle BFH forsøge, at fortsætte det gode spil fra første halvleg og spille 60 gode minutter, som oftest er svært når man fører med 10 ved pausen. Det lykkedes dog i store dele af halvlegen. De to hold spillede forholdsvidst lige op igennem halvlegen, dog med BFH som det bedste hold. Dermed fik de stille og roligt i løbet af halvlegen udbygget deres føring til 13 mål inden slutfløjt. Dermed endte kampen med en solid hjemmesejr på 33-20 til BFH. Dermed fik de to point til den vigtige kamp om overlevelse.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler efter kampen:

”Vi spiller en god første halvleg, hvor vi slutter rigtig godt af. Derefter havde vi fokus på, at gøre det færdigt i 2. Halvleg. Vi vinder begge halvlege og får bragt mange i spil. Vi spiller fornuftig og laver 33 mål og holder dem på 2o. Niveauet falder lidt i anden halvleg og vi løsner grebet lidt i forsvaret. Alt i alt en rigtig fin kamp, og vi får vidst, at vi er et niveau bedre end dem. Vi fik den her gode oplevelse med en storsejr så det var dejligt.”

 

BFH målscorer:

Emilie Bangshøi: 7 mål

Katrine Pedersen: 5 mål

Line Gyldenløve: 5 mål

Marthe Berger: 4 mål

Kamilla Høgh: 3 mål

Lise Sundgaard: 3 mål

Nanna Frausing: 3 mål

Jannie Havlykke: 2 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål


Bjerringbro FH

V/Mathias Halskov