BG Sports College

12. januar 2021

BG Sports College giver dig rammerne til at udvikle dit sportslige talent samtidig med, at du tager en ungdomsuddannelse. 

                  

Bjerringbro Gymnasium etablerer i foråret 2021 et samarbejde med BSH U17/19 om at skabe et attraktivt og blivende træningsmiljø for dygtige, ambitiøse unge, der vil kombinere deres ungdomsuddannelse med elitehåndbold.


”På Bjerringbro Gymnasium glæder vi os rigtig meget til samarbejdet med BSH om at udvikle et godt og attraktivt træningstilbud for unge håndboldtalenter i Bjerringbro og omegn.” Sådan lyder det fra Klaus Daugaard Løkke, som er Uddannelsesleder på Bjerringbro Gymnasium.


”Vi ser frem til, at vores skole skal danne rammerne om et træningsmiljø, hvor ambitiøse unge kan samles om deres håndboldtræning i kombination med, at de tager en HF eller STX,” siger han.


Bjerringbro Gymnasium råder over rigtig gode træningsfaciliteter, så på den måde er det oplagt, at de unge talenter kan passe deres træning på skolen lige før og efter skoletid, fortæller Klaus Daugaard Løkke.


”Vi vil naturligvis også være fleksible, så de unge kan nå deres træning i dagligdagen.


I kombination med vores meget attraktive udbud af studieretninger på STX og fagpakker på HF har vi et virkelig godt tilbud til de unge elitehåndboldspillere fra BSH/BFH på Bjerringbro Gymnasium,” siger han.


Bjerringbro-Silkeborg vil skabe en rød tråd fra U17 over U19 til ligaholdet, og i samarbejde med Bjerringbro Gymnasium hjælper klubben de unge spillere med at få studiet og træningerne til at spille sammen.


Tilbuddet er også gældende elitehåndboldpiger og gymnasiets faciliteter stilles også til rådighed for andre elever, der træner deres sportstalent.


Som U17- eller U19-spiller kan du eksempelvis komme på listen til en attraktiv studiebolig i Bjerringbro.Bjerringbro FH