Bjerringbro FH knuste Hadsten Håndbold

15. januar 2022

Bjerringbro FH vandt storsejr på 10 mål i lokalopgøret

Bjerringbro FH vandt lørdagens lokalopgør mod Hadsten Håndbold med hele 35-25 efter 19-13 ved pausen. Der blev ikke på noget tidspunkt spænding om kampens udfald. Dertil var Bjerringbro FH  en klasse bedre end dagens modstander, som slet ikke virkede skræmmende.
Hjemmeholdet viste fra start at de ville vinde lokalopgøret, selvom Hadsten fulgte med til stillingen 5-4. Herefter overtog de blåblusede fuldstændig kommandoen over kampen med flot angrebsspil og contrascoringer, der helt sendte udeholdet til tælling. Hjemmeholdet brugte kun 10-12 minutter til at skaffe sig en føring på 17-7, - da var der kun spillet 22 minutter og kampen var i realiteten afgjort. I de sidste minutter af 1. halvleg forsøgte hjemmeholdet sig med 7 mod 6 spillet, som desværre ikke helt lykkedes. Dette udnyttede Hadsten til at reducere til pauseresultatet 19-13.
2. halvleg blev ikke så velspillet som første halvleg. Udeholdet forsøgte sig med flere forsvarsopstillinger, men kom ikke i nærheden af at kunne true hjemmeholdet, som kunne sende Hadsten Håndbold hjem med et 10 måls nederlag. Selvom spillet i 2. halvleg ikke kom på de store højder fortjener BFHerne stor ros for en helhjertet og flot indsats. De unge spillere, som Emilie Bangshøi, Astrid Lynnerup og ikke mindst Marlene Dahlmann viste deres talent frem. Sidstnævnte nød godt af gode frispilninger fra en også stærkspillende Louise Søndergaard. Kan dette sammenspil udvikles yderligere bliver det rigtig værdifuldt for holdet. Der skal også uddeles roser til en rigtig god målmandspræstation af Clara Bak, som havde en af de bedre dage i målet.
Indsatsen mod Hadsten Håndbold lover godt for den næste kamp mod AGF Håndbold, som allerede spilles på torsdag aften kl. 19 i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.
Her må der være publikum på tilskuerpladserne. Dog skal der vises et gyldigt coronapas.

Målscorerne
Line Gyldenløve 9
Louise Søndergaard 8
Emilie Bangshøi 5
Marlene Dahlmann 4
Line Frandsen 3
Astrid Lynnerup 3
Sofie Lund Nielsen 2
Louise Engstrøm 1