Bjerringbro FH skuffede med nederlag

19. februar 2022

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer leverede en megen skuffende indsats i lørdagens hjemmekamp mod Roskilde Håndbold. Det sjællandske hold vandt 28-27 efter en 13-12 føring til Bjerringbro FH ved pausen. Det var et hjemmehold, der ikke var til at kende fra tidligere kampe.
Hjemmeholdet havde føringer på et par mål det første kvarter, men trods føringer var holdet uden tempo, energi. Forsvarsspillet var alt for stillestående og angrebsspillet var uden opspil, tempo og fantasi. Samtidig havde Roskilde Håndbold held med at trække tempoet helt ud af kampen. Hjemmeholdet tilspillede sig rigtig mange oplagte målchancer mod et middelmådigt udehold. De store målchancer blev brændt på samlebånd, det var især fløjene, der var de store syndere, var der blevet scoret på disse havde Roskilde aldrig vundet.
2. halvleg blev ikke synderlig bedre spillemæssigt. Bjerringbropigerne var sunket ned i et stort hul, som de aldrig kom op af. Trods modgangen tegnede det lyst et kvarter før tid, da det blev til en føring på 23-20 til hjemmeholdet. Men energien og tempoet i kampen udeblev. Udeholdet øjnede chancen og greb den. Bjerringbro FH fik udlignet til 27-27 et halv minut før tid, men kunne ikke forhindre Roskilde Håndbold i at score sejrmålet få sekunder før slutfløjtet.
Et skuffende nederlag til et hold man skal besejre, hvis drømmen op top 3 skal bevares.
Målscorerne
Louise Søndergaard 6
Astrid Lynnerup 6
Line Gyldenløve 5
Sofie Lund Nielsen 4
Marlene Dahlmann 3
Line Frandsen 2
Louise Engstrøm 1