Kampens spiller

Bjerringbro FH vandt over Hadsten

16. januar 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer vandt lørdag eftermiddag endnu engang over et tophold, denne gang blev det til en sejr i lokalderbyet mod Hadsten Håndbold på 31-27 efter en pauseføring på 17-13 ved pausen.
Kampen startede forholdsvis lige, men udeholdet bragte sig foran med 3-1 efter 5 minutters spil. Herefter fik Bjerringbro FH kontrol over afslutningerne og kom foran 5-4. Midtvejs i halvlegen rykkede hjemmeholdet en smule fra, i denne periode stod forsvaret virkelig rigtig godt. Dette var medvirkende til at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en fortjent føring på 4 mål.

Udeholdet kom bedst fra start i 2. halvleg og fik med 2 hurtige mål kontakt med hjemmeholdet ved 17-15. BFH fik fodfæste igen, men nærmere end 2 mål kom udeholdet ikke. Herefter styrede Bjerringbro FH fuldstændig kampen til slutfløjttet og fik en velfotjent sejr på 31-27.
Ingen tvivl om hvem der var bedst kampen igennem, selvom udeholdet prøvede at ændre til en 5-1 opstilling i 2. halvleg. Dette fik hjemmeholdet løst ganske fornuftigt uden de store armbevægelser. Når bjerringbropigerne spiller som de gør i øjeblikket, skal der et godt hold til at besejre holdet især på hjemmebane. Pigerne er ubesejret i indeværende sæson på eget gulv. Alle spillere bidrog med alt hvad de havde for at denne statistisk ikke blev ændret i kampen mod Hadsten. Sejren kunne nemt have blevet 3-4 mål større, hvis de store brændte 100% chancer var blevet omsat til mål. Bedste målskytte for Hadsten Håndbold var den tidligere BFHer Mathilde Pedersen med 10 mål.
Kampens BHFer blev Line Frandsen.
Med sejren holder de blåblusede fast i toppen af rækken. Næste weekend gælder det udekamp mod Lyngby HK.


Målscorer for BFH:
Line Gyldenløve 11,
Louise Søndergaard 9,
Line Frandsen 3,
Mathilde Pape 2,
Sandra Haugaard 1,
Marlene Dahlmann 1,
Clara Pedersen 1,
Sofie Nielsen 1,
Janni Bonde 1,
Cilla Jespersen 1.