Bjerringbro FH vandt stort over Gudme HK

12. september 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer indledte søndag aften sæsonen på udebane mod fynske Gudme HK. Det blev til en stor flot sejr på hele 30-22 efter en bjerringbro føring på 18-8 ved pausen.
Bjerringbro FH satte sig fra begyndelsen på kampen. Gennem hele første halvleg blev der spillet rigtig flot håndbold med en meget lille fejlprocent. Forsvaret var rigtig solidt med Louise Engstrøm og Karoline Mathiesen i hovedrollerne. Da samtidig Julie Stokkendal lukkede godt af i målet kunne Bjerringbro FH uden besvær bringe sig foran med hele 16-7 i slutningen af halvlegen,og kunne gå til pause med en føring på 18-8.
I 2. halvleg startede bjerringbro-pigerne hvor de slap i første halvleg med at øge føringen til 24-10 efter blot 10 minutters spil. På dette tidspunt så det ud til, at de fynske værter skulle få en ordentlig øretæve. Hjemmeholdet red dog stormen af i de efterfølgende små ti minutter, som holdet vandt med 8-0 og fik reduceret til 18-24. Årsagen til denne reducering var, at Bjerringbro FH var gået i stå angrebsmæssigt, og lavede en stribe fejl og brændte store chancer. Men nærmere kom hjemmeholdet dog aldrig. Bjerringbro FH strammede bare grebet i de sidste 10 minutter og kunne vinde en stor og flot sejr over fynboerne. Det var en rigtig god præstation af hele holdet i denne kamp. Kan samme takter vises i hjemmekampen på lørdag mod Rødovre HK  bliver det sjovt at være på tilskuerpladserne.

Målscorerne for Bjerringbro FH
Line Gyldenløve 9
Louise Søndergaard 9
Louise Engstrøm 3
Line Frandsen 3
Marlene Dahlman 2
Emilie Bangshøi 1
Karoline Mathiesen 1
Astrid Lynnerup 1
Iben Lynnerup 1
Holdet spillerne hjemme på lørdag kl. 14 mod Rødovre. Efter den flotte kamp i Gudme håber Bjerringbro FH på en rigtig god opbakning til holdet.
Der er gratis adgang til kampen.