Bjerringbro FH ydmygede TMS, Ringsted

9. april 2022

Satte TMS, Ringsted på plads! 

Lørdag eftermiddag havde Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer kniven på struben i den 2. play off kamp mod TMS, Ringsted. Her var devisen vind eller forsvind. Man må så sandelig sige at holdet gjorde det første. TMS, Ringsted må indkassere et sviende nederlag på 41-29 efter en føring til hjemmeholdet på 20-16 ved pausen.
Hjemmeholdet fik en god start på kampen på trods at højrefløjen Marlene Dahlmann blev skadet efter blot 2 minutters spil, da hun blev tacklet i et skudforsøg fra fløjen og måtte udgå resten af kampen.
Som det er i disse kampe mellem de hold, blev der også i denne kamp scoret mange mål i kampen, men hele tiden med bjerringbroholdet i teten. Det taktiske oplæg fra udeholdet var helt klart, at der skulle holdes et vågent øje med hjemmeholdets stærke bagkæde. Udeholdet havde dog gjort regning uden fløjskytterne fra hjemmeholdet. Astrid Lynnerup og Sille Sorth brilierede sammen med Emilie Bangshøi med i alt 19 fløjscoringer ud af de 41 mål, som bjerringbroholdet scorede. Sille Sorth blev fortjent kampens spiller med 9 rene mål. Flot af en U-19 spiller.
TMS, Ringsted forsøgte i desperation at stoppe “målmaskinen” ved at bruge 3 keepere i kampens forløb uden det store held. Hjemmeholdet øgede støt føringen gennem hele kampen, hvor samtlige spillere var oppe i de store omdrejninger og leverede en flot indsats, som lover godt for den 3. kamp den 16. april i Ringsted.
Trods udebane er Bjerringbro FH ikke uden chance for at vinde. Det store nederlag må have givet TMS, Ringsted noget at tænke over inden dette opgør.
Mål for Bjerringbro FH
Sille Sorth 9
Line Gyldenløve 8
Louise Søndergaard 7
Astrid Lynnerup 7
Line Frandsen 4
Emilie Bangshøi 3
Sofie Lund Nielsen 2
Clara Bak 1