Sofie Lund scorede 4 mål i Ringkøbing

Bjerringbro spillede uafgjort i Ringkøbing

28. oktober 2019

Bjerringbro FH`s 1. divisions damer leverede en af de store overraskelser i fredagens kamp mod det absolute tophold Ringkøbig Håndbold. Holdet formåede på udebane  at spille uafgjort 23-23. Hjemmeholdet kom til kampen med maksimumpoint 5 kampe og 10 point og havde sat andre hold på plads med enorme store sejre.
Bjerringbro FH var ikke kommet til Ringkøbing for at lægge sig ned. Tværtimod kom holdet rigtig fint fra start og inden for de første fem minutter var stillingen 1-4. Hjemmeholdet svarede hurtigt igen og fik udlignet til 5-5. Hele første halvleg var meget lige, men lidt sløset angrebspil i de sidste minutter af halvlegen udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran 14-12 ved pausen.
Bjerringbroholdet kom slet ikke ud af omklæningsrummet til 2. halvleg, hvor hjemmeholdet nemt bragte sig foran med 19-14. Alt tydede på en klar hjemmesejr, men Bjerringbro FH fik justeret både angrebs- og forsvarsspillet og fik stille og roligt reduceret hjemmeholdets føring til 21-20. I denne periode gik Bjerringbro FH over til at spille syv mod seks, og det gav pote. I denne periode var Emma Laursen sikkerheden selv med en række gode mål fra højre fløj.
Ligesom i hjemmekampen mod Vendsyssel Håndbold i sidste weekend, hvor det også blev til uafgjort mod et tophold,  blev afslutningen mod Ringkøbing Håndbold lige så spændende. Hjemmeholdet var både foran 22-21 og 23-22 inden Bjerringbro FH fik udlignet på straffekast et minut før tid. Begge hold havde bolden i det sidste minut, men ingen af holdene formåede at score. Bjerringbro FH havde bolden i de sidste 8 sekunder, men fik ikke afsluttet til en målgivende sejr, men fik et meget overraskende point med hjem fra Ringkøbing. De sidste par kampe har holdet bevist at det også hører til i toppen af rækken.
Alle spillere gjorde det rigtig godt og træner-teamet var da også godt tilfredse med indsatsen. For anden gang tager holdet point fra oprykningsaspiranter til Ligaen, så Bjerringbro-spillerne har fået godt med selvtillid til de 2 udekampe som venter mod henholdsvis DHG og Sæby Håndbold i de næste to spillerunder.

Bjerringbro FHs målscorere:
Emma Laursen 6
Sofie Lund 4
Line Gyldenløve 3
Rikke Tornbjerg 3
Maria Højgård 2
Eline Osland 2
Mia Møller 2
Sandra Haugård 1