Caroline Højer bytter EH Aalborg ud med BFH

25. marts 2022

Den 21-årige 1. divisionsbagspiller Caroline Højer skifter fra EH Aalborg til Bjerringbro FH til den kommende sæson, 2022/2023.


Caroline er en spændende ung bagspiller, som besidder en rigtig god fysik – og er en dygtig 2-vejs-spiller. Vi får i Caroline en spændende talentfuld spiller, som kan spille flere positioner såvel offensiv som defensiv. Jeg er virkelig glad for, at Caroline har valgt Bjerringbro i den kommende sæson. Med hendes træningsiver er jeg sikker på, at vi kan udvikle hende yderligere og ligge lag på hendes spil, siger Jesper Bangshøi.

 

Jeg startede min håndboldkarriere i Kjellerup, men som U-16 spiller skiftede jeg til Viborg HK. Her spillede jeg på ungdomsholdene i 5 år, hvor jeg det sidste år var med inde omkring ligaholdet. Det sidste år har jeg spillet for EH Aalborg, og har derved mødt Bjerringbro nogle gange.

Jeg glæder mig rigtig meget til at trække den blå trøje over hovedet for at blive en del af Bjerringbro FH, og få nye udfordringer. Jeg var ikke i tvivl om skiftet til Bjerringbro FH, da jeg fik chancen for at komme til klubben. Jeg valgte Bjerringbro FH især pga. klubbens set-up og den gode omtale, jeg har hørt om klubben. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig endnu mere i Bjerringbro FH og bidrage med en masse gå-på-mod. Samtidig glæder jeg mig også til at lære mine nye holdkammerater at kende, som spiller på et højt niveau, fortæller Caroline.Bjerringbro FH