« Tilbage

Spilleberettiget?

 

Er der hold, som ønsker at benytte spillere, der er ældre end den pågældende aldersgrænse for aldersgruppen skal der søges dispensation om dette ved Jysk Håndbold Forbund. Som træner skal du henvende dig til kontoret, Henrik Bangshøi, for at få godkendt en ansøgning – som han så sender til JHF.

Aldersdispensation kan tillades af sociale hensyn i de mindste årgange, men ellers forventer Bjerringbro FH, at man spiller på den årgang man hører til.

 

Du kan læse om dispensationsmuligheder her

 

Hvilke spillere må jeg bruge?

En ting er aldersdispensation, som beskrevet ovenfor. En anden ting er at spillere enten rykker en årgang op, eller spiller med både 1. og 2. holdet, hvilket er noget vi oplever flere gange i løbet af en sæson.

I forbindelse med alt dette er der en del regler, som skal efterleves. Gør man ikke det, tilfalder der klubben bøde, ligesom holdet kan fratages point og miste retten til at deltage i eventuelt slutspil, hvis har vundet puljen.

Der sker jævnligt ændringer af reglerne indenfor dette område, og det er derfor meget vigtigt, at du koordinerer med klubbens kontor hvilke spillere du bruger hvornår.

 

Her kan du selv klikke ind og læse om reglerne herfor. (mangler pt.)