Line blev topscorer med 9 mål

De brændte chancers kamp

10. oktober 2020


Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer vandt lørdag eftermiddag en meget kneben sejr 25-24 over bundholdet Lyngby HK efter en pauseføring på 10-9. Hjemmeholdet gjorde det svært for sig selv ved at komme bagud 3-0 efter fem minutters spil. I den efterfølgende periode fik Bjerringbro FH hul på bylden angrebsmæssigt og udlignede til 5-5. Begge hold skiftedes til at score i resten af 1. halvleg, men dog med en pauseføring til Bjerringbro FH på 10-9. Denne føring var alt for lille, årsagen til at den ikke blev større var, at den ene store chance efter den anden i fri scoringspositioner blev brændt på det skammeligste. Føringen burde have været 7-8 mål større ved pausen.
Hjemmeholdet startede bedst i 2. halvleg med at bringe sig foran 13-10. En udvisning bragte Lyngby HK tilbage i kampen igen og der blev udlignet til 13-13 og kom endda foran med to mål 20-18. Hjemmeholdet var rystet, men fik kæmpet sig tilbage i kampen de sidste ti minutter og fik belønning ud af anstrengelserne ved at udligne 24-24. Med et halvt minut tilbage af kampen scorede Line Gyldenløve sejrsmålet til 25-24 på straffekast.
Nu slap Bjerringbro FH med skrækken, hvor Lyngby HK var tæt på at få point ud af besøget i det midtjyske. Det havde ikke været til at bære, når man tænker på alle de oplagte chancer der blev brændt på Lyngbykeeperen, der også blev kåret til udeholdet bedste spiller. Line Gyldenløve spillede en god kamp og blev kåret som hjemmeholdets bedste.

Målscorerne:
Line Gyldenløve 9
Louise Søndergaard 4
Emilie Bangshøi 4
Mathilde Pape 3
Cilla Sturm 2
Louise Engstrøm 2
Maria Højgård 1