Flot sejr over DHG

31. oktober 2021

Flot angrebsspil gav en fortjent sejr over DHG

Bjerringbro FHs 1. divisionshold leverede endnu en rigtig flot kamp på udebane i søndagens opgør mod DHG. Holdet vandt den svære udekamp med 36-33 efter 18-18 ved pausen.
Bjerringbropigerne havde inden dagens opgør stor respekt for hjemmeholdet, der i tidligere opgør har voldt Bjerringbro FH store problemer. Kampen i Dalumhallen blev fra start spillet i et højt tempo og med flot angrebsspil havde udeholdet skaffet sig en 3-måls føring på 9-6 efter et kvarters spil. Hjemmeholdet havde ikke tænkt sig at forære Bjerringbro FH noget som helst, og fik kontakt da der manglede 10 minutter af 1. halvleg, og stillingen var i en målrig 1. halvleg 18-18 ved pausen.
Begge hold startede 2. halvleg med skiftevise scoringer, men det lykkedes udeholdet at få skabt et hul på 4-5 mål med et lille kvarter tilbage af kampen. Herefter blev det til en sikker sejr, selv om hjemmeholdet forsøgte at lave et comeback, men dette forsøg mislykkedes.
Bjerringbro FH vandt den 6. sejr i turneringen, og har nu 12 point for 7 kampe. Dette bringer holdet op i top 4, hvor alle hold har 12 point for lige mange kampe, (TMS, Ringsted, SønderjyskE, Roskilde Håndbold). Bjerringbro FH scorer rigtig mange mål i kampene og selvom forsvaret måske lukker lidt for mange i ind, skal der åbenbart et rigtig godt hold til at besejre et Bjerringbro FH-hold, der er fuld af selvtillid.
Næste opgave er endnu en udekamp, som spilles 6. november i Hadsten.
Målscorerne mod DHG:
Louise Søndergaard 11
Line Gyldenløve 10
Astrid Lynnerup 4
Emilie Bangshøi 3
Line Frandsen 3
Sofie Lund Nielsen 3
Marlene Dahlmann 2