Flot sejr over SønderjyskE

Flot sejr over SønderjyskE

4. januar 2020

Bjerringbro FH skød nytåret ind med en rigtig vigtig sejr over SønderjyskE lørdag eftermiddag i Arena Åbenrå. Sejren blev med mindst mulig margin på 27-26.
SønderjyskE startede kampen bedst, og kom foran med 2-0 og 3-1, men herefter gik hjemmeholdet lidt i stå, og Bjerringbro FH kom bedre med i kampen og bragte sig foran med 12-10 efter 20 minutters spil. Hjemmeholdet tog en timeout, og det resulterede i to hurtige scoringer. Bjerringbro FH fik udlignet til 14-14. Inden for de sidste par minutter af 1. halvleg blev Sandra Haugård ramt af en 2. minutters udvisning, som hjemmeholdet udnyttede perfekt til at få en pauseføring på 16-14.
SønderjyskE startede også anden halvleg bedst, og efter få minutter var holdet for første gang foran med fire mål, og det lå lidt i luften, at hjemmeholdet var ved at afgøre kampen. Selv om Bjerringbro FH var bagud med 18-14 fik holdet med fire scoringer i træk hentet SønderjyskEs føring, og bragte sig endda foran 22-19. Hjemmeholdet var ikke slået og med syv minutter tilbage af kampen blev det 24-24. En rigtig gyserafslutning med 1 måls føring til begge hold i slutfacen. Her viste Bjerringbro FH sig at have de bedste nerver i de afgørende situationer og de blåblusede var i boldbesiddelse et minut før tid og foran 27-26, kunne have lukket kampen, men afslutningen blev for spids og hjemmeholdet fik chancen for udligning. Det hele løb dog ud i sandet og Bjerringbro FH vandt en ganske fortjent sejr på 27-26. Med sejren byttede de to hold plads i tabellen, 3. pladsen tilhører nu Bjerringbro FH, mens de sønderjyske piger dumpede ned på 4. pladsen.

Bjerringbropigerne spiller hjemme på lørdag mod Sæby HK kl. 14.
Kampens målscorere:
Maria Højgård 6
Line Gyldenløve 5
Rikke Tornbjerg 4
Mia Møller 4
Cilla Sturm 2
Sofie Lund 2
Mathilde Pape 2
Eline Osland 1
Sandra Haugård 1