Første oprykningskamp

25. april 2019

Lørdag eftermiddag kl. 15.00 spiller Bjerringbro FH første kamp mod Ajax i kampen om en plads i ligaen.

 

Lørdag drager BFH til Bavnehøj Arena i hovedstadsområdet. Her venter Ajax København, som blev sorteper i nedrykningspuljen i dameligaen. Der var spænding til det sidste, men det blev Ajax som endte på sidstepladsen i puljen, á point med EH Aalborg, som rykkede op sidste år og kun et point efter Skanderborg Håndbold.

 

Bjerringbro FH har vundet retten til opgørerene mod Ajax via først en 3. Plads efter en flot sæson og derefter en samlet sejr i to playoffkampe mod Sønderjyske, som var endt nr. 2 efter sæsonens sidste spillerunde.

 

Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det bliver meget svært, nu når vi skal op i mod et ligahold. Det var meget tæt mellem dem og det blev så Ajax, som trak nitten i deres slutspil. De har et højere niveau end det vi er vant til, så vi bliver presset til det yderste. Vi tager kampene som en kæmpe oplevelse og en fortjeneste. Det glæder vi os meget til, og så må vi se hvor langt det rækker. De har vist en god defensiv og en god sidste skanse i keeperen hele sæsonen. Vi skal steppe op, hvis vi skal lave mål og så skal forsvaret stå rigtig godt på lørdag. Vi håber vi kan overraske lidt. Der er ingen tvivl om at Ajax kommer med alt hvad de kan stille op med. De ved det er nu det gælder og vi er i en situation hvor vi kan spille frit så det bliver svært men også en stor oplevelse.”