Fremragende keeper mod SønderjyskE

22. november 2020

Fremragende målmandsspil af Clara Bak i bjerringbromålet var en afgørende faktor for en hjemmesejr på 22-20 over SønderjyskE i 1. divisionskampen søndag eftermiddag. Hun spillede uden tvivl den bedste kamp i bjerringbrotrøjen. Man forstår godt de sønderjyske spillere, hvis de får mareridt den kommende nat. Oplagte målchancer fra stregen, fløjskud, langskud og straffekast tog hun sig i hele kampen. Jo, det var Claras GULDKAMP!
Efter en pause på godt en måned skulle der spilles 1. divisionshåndbold igen. Kampen startede ikke for overbevisende for hjemmeholdet, da der de første små 10 minutter kun blev scoret 2 mål. SønderjyskE var ikke meget bedre til at finde netmaskerne og stillingen var derfor midt i 1. halvleg beskeden 4-3. Herefter fik hjemmeholdet en rigtig god periode og kunne bringe sig foran 11-7 ved pausen. Godt forsvarsspil og en strålende keeper i Clara Bak var årsagen til en 4 måls føring ved pausen.
I starten af 2. halvleg kunne hjemmeholdet slet ikke finde takterne fra de første 30 minutter. Pauseføringen på 11-7 blev sat overstyr, da holdet ikke kunne score. Bedre blev det ikke af, at holdet blev ramt af 2 udvisninger, som gav udeholdet en kæmpechance for at vende tilbage i kampen. SønderjyskE tog også i mod tilbuddet, kom på 12-11. Stormen blev reddet af med vigtige scoringer af Line Gyldenløve og en storspillende keeper bragte hjemmeholdet sig igen i vinderposition, en føring med 5 mål til 19-14. SønderjyskE forsøgte sig med 7 mod 6 i kampens slutning og havde også det fornødne held med sig til at score 3-4 mål på denne konto og fik udlignet til 20-20 med godt 4 minutter igen. Med to vigtige scoringer af Line Gyldenløve og Louise Søndergaard kom hjemmeholdet på 22-20. Sidstnævnte tillod sig endda at brænde et straffekast efter tid. Hjemmeholdet fik en velfortjent sejr og rykkede op på 5. pladsen i det store midterfelt. Alle ydede en forrygende god indsats i både forsvar og angreb i den vigtige sejr. Kampen spiller blev naturligvis Clara Bak. 
Kampens målscorere mod SønderjyskE
Line Gyldenløve 9
Louise Søndergård 5
Marlene Dahlmann 3
Sandra Haugaard 3
Louise Engstrøm 2
Allerede på søndag kl.16 spiller Bjerringbro FH igen hjemme mod DHG, Odense