Gudme HK blev blæst omkuld på hjemmebane

26. februar 2021

Bjerringbro FHs 1. divisionshold hentede fredag aften en meget vigtig sejr på udebane mod Gudme HK. Sejren blev på hele 38-25 efter en 15-13 føring ved pausen. Dermed har holdet bidt sig fast i toppen af rækken. Sejren blev hentet med hjem til det midtjyske selvom målvogter Claea Bak, Janni Havlykke og Cilla Sturm havde meldt sig på skadetslisten.
Det fik de resterende på holdet til at rykke tættere sammen i bussen. Med skiftende føringer i de første 30 minutter fik Bjerringbro FH skabt et lille overtag i midten af halvlegen. Hjemmeholdet nåede at reducere til 13-15 inden pausen. Gudme HK spillede det meste af 1. halvleg 7 mod 6 i angrebet og i forsvaret mandsopdækkede hjemmeholdet Line Gyldenløve. Denne taktik havde BFHerne svært ved at finde løsningen på i de første 30 minutter.
I pausen fik BFHerne løst problemerne og satte sig hurtigt på kampens sidste 30 minutter. Iben Lynnerup fik spilletid fra 2. halvlegs start og hun takkede for tilliden med at score 5 hurtige mål på de første 8 minutter til stillingen 17-21. Hun spillede en meget flot kamp med ialt 7 scoringer. De blåblusede forsatte med at køre GOGerne ud af banen resten af halvlegen. BFHerne scorede 23 mål i anden halvleg.
Træner Jesper Bangshøi var fuldt ud tilfreds med holdets indsats i kampen. Vi fik det vi kom efter, de 2 point. Samtidig kan vi glæde os over, at vi vandt en stor sejr og at samtlige spillere kom på scoringslisten. Derudover stod Julie Stokkendal en ganske god kamp i målet. Hun lod sig dog udskifte med U19 spilleren Sarah Callisen de sidste 10 minutter, hvilket gav hende debut i 1. division.
Næste kamp er på hjemmebane næste weekend mod rækkens nr. 1 Ringkøbing Håndbold. Bjerringbro FH ligger på 2. pladsen inden weekendens kampe, hvor TMS, Ringsted, EH Aalborg og SønderjyskE kan blande sig i 2. pladsen.
Målscorerne i aftenen kamp
Iben Lynnerup 7
Line Gyldenløve 7
Mathilde Pape 5
Line Frandsen 4
Sofie Nielsen 4
Emilie Bangshøi 3
Louise Søndergaard 2
Malene Dahlmann 2
Sandra Haugaard 2
Louise Engstrøm 1
Rikke Tornbjerg 1