Gyserafslutning i Rødovre

6. september 2020

Uafgjort i Rødovre 23-23
Man forstår godt, at Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer ærgrer sig over det uafgjorte resultat 23-23 i søndagens premierekamp på udebane mod Rødovre HK.
Bjerringbroholdet startede kampen bedst, og havde fuldstændig hjemmeholdet i sin hule hånd de første 30 minutter. Føringer på 3-0 og 5-1 inden for de første 10-15 minutter. Også i resten af halvlegen stod der Bjerringbro FH på det hele og kunne derfor også gå til pausen med en fortjent føring på 14-11.
I starten på anden halvleg fortsatte udeholdet de gode takter fra første halvleg og holdt hjemmeholdet på afstand med føringer på 3-4 mål. 10 minutter før slutfløjt nåede Rødovre HK på 20-21, men stadigvæk havde Bjerringbropigerne kræfter til at afvise hjemmeholdet og kom foran 21-23 med blot 4 minutter igen. Hjemmeholdet var ikke slået og fik udlignet til 23-23 med blot et minut tilbage. Ærgerligt at der i de afgørende par minutter blev misbrugt et par store chancer, som ville have bragt Bjerringbro FH på vinderkurs. Nu blev det i stedet en nervepirrende afslutning, hvor hjemmeholdet brændte et staffekast efter tid. Staffekastet blev afværget af Clara Bak i samarbejde med stolpen.
Efter det uafgjorte resultat har man lov til at ærgre sig over at det ikke blev til en sejr med de klare føringer i det meste af kampen, men efter de sidste nervepirrende sekunder skal man nok være glade for det ene point.

Bjerringbro FH målscorere:
Line Gyldenløve 6
Emilie Bangshøi 5
Maria Højgård 3
Line Frandsen 3
Marlene Dahlmann 2
Rikke Tornbjerg 2
Louise Engstrøm 1
Sofie Lund 1