Havde SønderjyskE nede i sækken - 29-29

26. marts 2022


Havde sejr indenfor rækkevidde over SønderjyskE, men endte 29-29 

Lørdag eftermiddag tog Bjerringbro FHs 1. div. damer til Sønderjylland for at møde SønderjyskE der ikke havde tabt en kamp i 1. division i denne sæson. Bjerringbropigerne leverede en rigtig flot indsats i hele kampen og med resultatet 29-29 som det eneste hold der har fravristet point fra sønderjyderne.
Bjerringbroholdet fik en dårlig start og kom hurtigt bagud 5-1. I de følgende minutter fik holdet styr på spillet og fik udlignet til 9-9 efter 20 minutters spil. Hjemmeholdet svarede godt igen med at score 3 hurtige mål til stillingen 12-9. Så var det udeholdets tur til at score 4 mål i træk og bringe sig foran 13-12, inden hjemmeholdet fik udlignet til 13-13 ved pausen.
Bjerringbroholdet gav virkelig topholdet hård modstand og var i store problemer i hele 2. halvleg. Bjerringbro FH havde en 3- måls føring på 24-21 med et kvarter tilbage. Hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage i kampen og da bjerringbroholdet blev ramt af 2 på hinanden følgende 2 minutters udvisninger, blev det for alvor en tæt afslutning på kampen. Den sidste af udvisningerne skulle man lede længe efter for at få øje på. I den afgørende face havde begge hold chancen for at score sejrsmålet, men det udeblev og kampen sluttede 29-29.
Bjerringbro FH kan være meget stolte over indsatsen i dagens kamp og kan virkelig se frem til et par spændende kampe i oprykningsspillet mod TMS, Ringsted, hvor den første kamp spilles på udebane i næste weekend. Holdet er slet ikke uden chance i disse kampe.
Målscorerne mod SønderjyskE
Louise Søndergaard 9
Line Gyldenløve 6
Emilie Bangshøi 3
Louise Engstrøm 3
Line Frandsen 2
Marlene Dahlmann 2
Sofie Lund Nielsen 2
Astrid Lynnerup 1
Clara Bak 1