Hjemmekamp 1. Div. damer

23. marts 2017

Fredag aften spiller Bjerringbro FH hjemme imod Fredericia HK i damernes 1. Division. Her er to point på spil, som kan gavne i begge ender af tabellen.

 

Fredag kl. 19.45 fløjtes der igen op til kamp i Bjerringbro idrætspark. Her tager BFH imod FHK i sæsonens tredjesidste turneringskamp. Fredericia har leveret lidt blandede resultater i forårssæsonen. Holdet mistede deres topscorer, omkring julepausen, til de danske mestre Team Esbjerg, da Estavana Polman offentliggjorde sin graviditet. Siden da er det blevet til fem sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste resultat var en udebanesejr på to mål over Horsens HK. FHK ligger pt. På 5. Pladsen i rækken med to point op til SønderjyskE på 3. Pladsen, som giver adgang til oprykningsspillet. Dermed har de alt at spille for fredag aften.

 

BFH kommer til kampen med tre nederlag i de sidste kampe, efter de ellers var begyndt at få spillet til at fungere i begge ender, og levere præstationer på stabile niveauer efter den skidte start på foråret. Holdet har i den senere tid af forårssæsonen ligget og kæmpet for at undgå nedrykning. Pt. Ligger de på 11. Pladsen, som resultere i nedrykningsspil. Holdet ligger á point med Vendsyssel og Odense, som ligger henholdsvis lige over og lige under i tabellen. Derudover har de to point op til Lyngby på den forløsende 9. Plads, som sikrer endnu en sæson i landets næstbedste række. Fredagens værter har derfor hårdt brug for alle de point de kan få i sæsonens sidste tre kampe.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod fredagens kamp

”Fredericia har gjort det rigtig positivt i denne sæson, specielt deres defensiv får lukket virkelig godt af. De mistede deres topscorer til Esbjerg og det har man godt kunne se lidt på deres spil. Vi er nogle hold, som er ved at have kniven for struben i kampen om nedrykning, og vi ved at der er en, som bliver sorteper. Vi går benhårdt efter de to point og vi ved, at hvis vi spiller op til vores bedste har vi bevist, at vi godt kan være med. Vores defensiv skal op og stå igen efter vi lukket for mange mål ind på det sidste. Og så skal vi spille tålmodigt og komme frem til de rigtige chancer. Det er ved at være et stykke tid siden vi sidst har fået en sejr, så vi vil gøre alt hvad vi kan og kæmpe om hver kvadratcentimeter på banen for at få de to point.”

 

Kom i hallen fredag aften kl. 19.45 og støt pigerne i kampen om to yderst vigtige point.

 

 

Bjerringbro FH

v/Mathias Halskov