Hjemmekamp lørdag mod Gudme HK

22. oktober 2020

Lørdag eftermiddag kl. 14 spiller Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer igen på hjemmebane i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Denne gang er modstanderen det fynske hold Gudme HK.
Efter sidste søndags nederlag i Ringsted er det meget vigtigt for Bjerringbro FH at komme på vinderkurs igen. Lørdagens modstander har ikke fået nogen god start på sæsonen med blot 2 points i 6 kampe. I forhold til sidste sæson har holdet skiftet en del ud på adskillige pladser. Gudme HKs hold består af mange unge spillere med et stort talent, men mangler helt naturligvis en vis rutine og fysisk styrke på nuværende tidspunkt.
Bjerringbro FH har været et hold på godt og ondt i de første 6 kampe, hvor det er blevet til lige så mange points som holdet har spillet kampe. Der har været forskellige startproblemer i turneringens første kampe, i både forsvar og angreb. Oven i købet har holdet været ramt af en del skader. Et par nøglespillere er dog ved at være klar igen. Lørdagens kamp kan vel betragtes som en slags nøglekamp, selvom det er tidlig på sæsonen. En sejr vil sende Bjerringbro FH op i det store midterfelt i divisionen, holdet ligger i øjeblikket på 7. pladsen. Vi gør opmærksom på at der er GRATIS ADGANG FOR KLUBBENS MEDLEMMER, så kom og støt pigerne på lørdag eftermiddag!