Hjemmekamp mod Aalborg uden publikum

6. januar 2021

Kampen spilles uden publikum, men kampen kan ses på dette link


Torsdagens kamp i 1. divisionsdamer står Bjerringbro FH overfor et af topholdene i rækken, nemlig liganedrykkerne fra EH Aalborg, der inden sæsonen blev udråbt til en stensikker oprykker til ligaen.
Men Aalborgholdet fungerer ikke altid optimalt. Siden Bjerringbro FH var i Aalborg i december måned og tabte med 4 mål har udeholdet overraskende fået et par alvorlige lussinger. Således blev det til et kæmpestort nederlag på 36-24 i Hadsten og senere et hjemmebane nederlag til SønderjyskE på 10 mål. (21-31) Trods de svingende resultater ligger holdet dog på 2. pladsen med 18 point. Hjemmeholdet indtager 6. pladsen med 14 point. I kampen i Aalborg spillede Bjerringbro FH godt de første 30 minutter, men i 2. halvleg kom der nogle tekniske fejl, som Aalborg hurtigt udnyttede til at køre en sikker sejr hjem. Det var især Emma Aagaard og Frida Nielsen, der gjorde ondt på bjerringbroholdet. De to tilsammen scorede halvdelen af de 32 mål, som Aaborgholdet fik scoret.
Nu er det en ny kamp på hjemmebane, hvor de blåblusede normalt er svære at besejre. Et udehold der må bære favoritværdiheden i torsdagens kamp, men i nogle tilfælde går det jo ikke lige efter bogen. Lad os håbe at bjerringbropigerne kan gøre det svært for udeholdet denne gang og måske overraske??

Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi vurderer chancerne således: Vi har ikke været i kamp siden 9. december, hvor vi netop havde aftenens modstander på udebane. Ser vi tilbage på denne kamp gjorde vi det ganske fornuftigt i starten af kampen og fik en rigtig god start med en 6-2 føring. Men desværre fik vi en lang ustabil periode med brændte chancer og tekniske fejl, som medførte at Aalborg fik kontakt med os og inden vi fik set os om førte de med 7-8 mål. Denne afstand fik vi aldrig indhentet. Men får vi det hele til at køre optimalt har vi afgjort en chance for at besejre Aalborg. Vi skal passe på bolden og spille koncentreret og score på vores chancer. Hvis det lykkes undgår vi deres hurtige contraangreb, hvor de er lynfarlige. Jeg håber vi kan give dem kamp til stregen og få et overraskende resultat.                                                                               Bjerringbro FH