Hjemmekamp mod Rødovre HK

13. november 2019

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer spiller igen på hjemmebane. Dette sker på lørdag kl. 14 i  Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter mod oprykkerne fra Rødovre HK. Sidste weekend spillede Bjerringbro FH ligeledes mod et andet oprykkerhold Sæby HK, som fik ørerne i maskinen med et kæmpenederlag på hele 37-18.
Lørdagens modstander har blot hentet 5 point og ligger i den tunge ende af tabellen og indtager 9. pladsen på nuværende tidspunkt. Rødovre HK har kun vundet 2 kampe mod henholdsvis Sæby HK og Stjernen Odense og spillet uafgjort mod Hadsten Håndbold. Til gengæld er det blevet til et par store nederlag til hold fra den øverste hylde i divisionen.
Vi er favoritter, og det er helt sikkert en kamp vi skal vinde på hjemmebane, så vi kan hænge på i top 4 siger BFH-træner, Jesper Bangshøi. Den store sejr over Sæby må ikke blive en “sovepude” for os. Vi må absolut ikke undervurdere Rødovre HK, da de i nogle kampe har fulgt godt med langt hen i kampene, bl.a. mod SønderjyskE, hvor det blev til et smalt nederlag. Vi skal spille koncentreret og i et højere tempo end alle nyoprykkerhold er vant til.
Med god støtte fra vores trofaste publikum vil vi gøre alt for at besejre Rødovre HK.
Inden dagens opgør ligger Bjerringbro FH på 4. pladsen med 10 point.

Bjerringbro FH