Hjemmekamp mod Sæby HK lørdag kl. 14

10. januar 2020

På lørdag kl. 14 spiller Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer på hjemmebane i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Modstanderen er nyoprykkerne Sæby HK.
Da de to hold mødtes i efteråret vandt Bjerringbro FH en kæmpesejr på hele 37-18. Sæby HK har haft en svær sæson indtil videre, holdet har kun opnået 6 point. To af disse fik holdet i den første kamp efter jul, hvor Roskilde Håndbold overraskende blev besejret med 29-25. Her fik hjemvendte Sara Madsen en hovedrolle, da hun scorede hele 9 mål.
Hjemmeholdet fik også en meget flot start på 2. halvdel af sæsonen med en udesejr over SønderjyskE på 27-26. Kan holdet levere en lignende indsats mod Sæby HK på lørdag skulle der være rigtig gode muligheder for endnu en sejr. Bjerringbro FH ligger i øjeblikket på 3. pladsen med 14 points, mens Sæby er på 11. pladsen med blot 6 point.
Selv om tabellen viser stor forskel på de to hold, kan Sæby HK godt blive en ubehagelig modstander for hjemmeholdet. Holdet er i fremgang og kæmper for at komme væk fra nedrykningspladserne. Bjerringbro FH har også brug for en sejr for at holde fast i top-3. Mød op i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter på lørdag kl. 14 og hjælp pigerne til en sejr over Sæby HK.