Eline Osland

Hjemmekamp mod SønderjyskE

11. september 2019

Efter at spillet på udebane i sæsonpremieren og vundet over Stjernen Odense med 24-19 spiller Bjerringbro FH nu på hjemmebane i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Kampen spilles på lørdag kl. 14, hvor modstanderen er SønderjyskE.

Dagens modstander indledte også sæsonen med en sejr på hjemmebane på 28-25 over Roskilde  Håndbold. Så begge hold er jo kommet pænt fra start. SønderjyskE var det hold Bjerringbro FH mødte i kvalifikationsspillet til Håndbold LIgaen i sidste sæson. Her trak hjemmeholdet det længste strå med knebne sejre i begge kampe.
SønderjyskE tørster helt sikkert efter revanche lørdag eftermiddag. Det er nok også SønderjyskE der er svag favorit i lørdagens kamp. Holdet har skiftet ud på nogle få pladser op til denne sæson, men deres mål er helt klart oprykning til Håndbold Ligaen.
Bjerringbro har haft en stor udskiftning på holdet. Ikke færre end 8 pladser besættes af nye spillere. Cilla Sturm, Ejstrup Hærvejen, Mia Møller og Sofie Lund Nielsen, Horsens HH Maria Højgaard, Fredericia, Clara Bak, Ringkøbing,  Eline Osland, Hinna, Norge, Stephanie Andersen og Emma Laursen, Silkeborg-Voel.  

Det tager jo altid tid at spille et nyt hold sammen. Derfor venter med garanti det usammenspillede hold fra Bjerringbro FH en stor opgave på lørdag, selvom statistikken tager sig ud til Bjerringbro FHs fordel, da 3 af de sidste 4 opgør er endt med en Bjerringbro sejr. Måske taler den også til Bjerringbro FHs fordel lørdag eftermiddag?
Mød op på lørdag kl.14 og giv pigerne jeres fulde støtte.

Bjerringbro FH