Hjemmesejr til 1. Div. Damer

29. september 2018

Fredag aften spillede Bjerringbro FH’s 1. Divisionsdamer sæsonens første hjemmekamp. Her blev det til en solid sejr på 40-25 over Oddense-Otting Håndbold.

 

Fredag aften blev der igen fløjtet op til kamp i damernes næstbedste række. Her tog BFH hjemme imod OOH og har var det sidst nævnte der var bedst klar til start. Fredagens gæster udnyttede de fejl Bjerringbro lavede til at bringe sig foran 1-3 efter de første 5 minutter. Herefter var det som om hjemmeholdet fik spillet sig mere varme og blev det skarpere i arngrebet. Det resulterede i at der atter var balance i regnskabet ved 4-4 efter godt 10 minutters spil. Herfra fulgtes de to hold ad indtil BFH begyndte at trække fra ca. Midtvejs i første halvleg. Og herfra kiggede fredagens værter sig ikke tilbage, men byggede stille og roligt på føringen, som voksede til 6-mål til halvleg, hvor holdene kunne gå i omklædningsrummene ved stillingen 18-12.

 

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet det høje tempo, som havde bragt dem foran i første halvleg. Udnyttelsesprocenten steg en smule og Bjerringbro trak derfor mere og mere fra på måltavlen. Efter de første 10 minutter af anden halvleg var stillingen således 27-18 og kampen reelt set afgjort. Gæsterne havde en smal bænk til fredagens kamp og det kunne så småt bemærkes 45 minutter inde i kampen. Det høje tempo, som værterne sat igennem kampen havde efterhånden mærket Oddense-Otting spillerne. Det resulterede i en del kontramål til BFH i kampens sidste minutter. Efter 60 minutter i højt tempo kunne Bjerringbro FH fejrer sæsonens første sejr på 40-25 i Bjerringbro hallen.

 

En tilfreds BFH træner Jesper Bangshøi siger efter kampen:

”Det gik jo meget godt. Vi kommer lidt bøvlet fra start og laver for mange tekniske fejl. Det er nok et resultat af at vi presser tempoet alt hvad vi kan for at gøre dem trætte. Det må vi jo så sige lykkedes meget godt og vi fik udbytte af det til sidst i kampen, hvor vi fik lavet mange lette mål. Skal man se på lidt forbedringer, så var vi ikke skarpe nok i starten og defensivt kan vi ligge et lag på. 25 mål var nok lige i overkanten at lukke ind, men det er en kamp med stor omsætning og derved mange angreb. Offensivt ser det rigtig godt ud det meste af kampen. 40 mål, kan man ikke være andet end tilfreds med. Vi vinder med 15 og alle kommer ind og bidrager rigtigt godt på banen. Det giver noget motivation fremadrettet til resten af sæsonen.”

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve:               11 mål

Mathilde Pape:                  6 mål

Christina Haahr:                6 mål

Rikke Tornbjerg:               5 mål

Mathilde Baadsgaard:        3 mål

Rikke Enevoldsen:             3 mål

Emilie Bangshøi:               2 mål

Mathilde Pedersen:            2 mål

Amalie Pelzer:                   1 mål

Sandra Haugaard:             1 mål
Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov