Iben Lynnerup klar til Bjerringbro FH

21. juni 2021

Iben går ind i sin første sæson som senior men har qua vores samarbejde med Randers HK U19 allerede i denne sæson været tilknyttet holdet og vist, at hun besidder kvaliteter som holdet kan bruge.

 

Iben kan dække alle pladser i bagkæden og er en spiller med en energisk og pågående spillestil. Samtidig har Iben et teknisk godt skud som sammen med hendes brudspil nok skal blive en gevinst for holdet.

 

Det bliver en kæmpe fordel for Iben, at hun allerede har været tilknyttet os i denne sæson, således hun ikke først skal til at vænne sig til det at spille senior siger BFHs træner Jesper Bangshøi.

 

Vi glæder os til at arbejde med endnu en ung lovende spiller som helt sikkert kommer til at udvikle sig og lære fra BFH holdets i forvejen meget dygtige bagspillere. Iben er oprindelig fra Bjerringbro og bliver således nu genforenet med hendes tidligere holdkammerater Julie Stokkendal, Marlene Dahlmann og søsteren Astrid Lynnerup.

 

Iben siger om fremtiden i Bjerringbro: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem til min barndomsklub. Det er et ungt hold med store ambitioner og mål, som jeg håber at kan være med til at indfri. Derudover tror jeg på at 1. division er det rigtige valg for mig i min udvikling, så da chancen bød sig, var valget om at spille i Bjerringbro ikke svært

 Bjerringbro FH