Julie Stokkendal vender tilbage til BFH

6. april 2020

Til den kommende sæson 2020-2021 har Bjerringbro FH fået tilgang af det 19-årige målmandstalent Julie Stokkendal fra Viborg HK. Hun kommer tidligere fra Bjerringbro FH, inden hun flyttede til Viborg HK som U16-spiller. Her har hun udviklet sig meget og i den netop afsluttede sæson været første keeper på U19 ligaholdet. Hun har været medvirkende til at viborgholdet sluttede på en flot 2. plads i U19 ligaen. Hun nåede endvidere at være med på bænken i nogle få kampe på Viborg HKs liga mandskab.


Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi: Julie er en meget talentfuld ung keeper. Hun er en yderst målbevidst pige, med den rette indstilling til tingene, så hun ved, hvad det kræver for at udvikle sig yderligere de kommende år. Hun har et godt overblik bl.a. til at sætte contraangreb i gang, hvilket vil passe godt til vores hurtige spillestil. Med hendes tilbagevenden har Bjerringbro FH  fået endnu en spændende spiller tilknyttet truppen.


Julie Stokkendal: Jeg synes, at Bjerringbro FH er en rigtig spændende klub, og jeg er sikker på, at det er et skridt i den rigtige retning for min udvikling. Jeg ved, der bliver holdt stor focus på keepertræningen i klubben, idet klubben har tilknyttet Jan Hovgård på denne post. Jeg har tidligere spillet i klubben og kender derfor rammerne, så det bliver næsten som at komme "hjem" igen. Jeg glæder mig rigtig meget til at tørne ud for Bjerringbro FH.Bjerringbro FH