Kontingentbetaling

8. februar 2021

Vi håber, at du og din familie er kommet godt ind i det nye år. 

 

De sidste udmeldinger fra myndighederne har jo desværre udskudt opstarten af forårssæsonen i klubben, men klubbens frivillige holder sig orienteret og er klar med aktivitetsplaner, så snart det bliver muligt at åbne op for samvær og idræt – alle vore frivillige i foreningen gør et kæmpe arbejde og navigerer i restriktionerne og de store og omskiftelige krav.

 

Vi er i klubben meget opmærksomme på, at nedlukningen og de deraf følgende aflysninger betyder, at du får mindre værdi ud af dit kontingent, men vi appellerer meget til, at du vil fastholde dit medlemskab og din kontingentbetaling. Dels er DIT medlemskab mega vigtigt for os, og dels er din kontingentbetaling vigtig i en tid, hvor klubbens økonomi er presset.

 

Vi arbejder med forskellige former for kompensation for aflysningerne. Det kan fx være en forlængelse af aktiviteter ind i sommeren eller en form for reduktion i kontingent. Vi vil fortæller mere om dette, så snart vi har et mere fuldstændigt overblik over forårssæsonen og dens mangler.

 

Ved at fastholde dit medlemskab bakker du op om klubben i en svær tid. Det er vores håb og tro, at alle vore medlemmer bakker op og dermed sikrer klubbens fremtid.

 

Vi ser frem til den tid, hvor vi igen kan tilbyde dig al det fællesskab, samvær og aktivitet, som er så centralt i VORES forening. Covid er midlertidigt. Foreningen er for altid. Med din hjælp kommer vi tilbage på fuld styrke.

 

Her kan du se en hilsen vores formand Dennis Jensen, brug dette link


Bjerringbro FH