Ligaspiller til Bjerringbro FH

29. april 2020

Det er med en enorm glæde og stor tilfredshed, at vi kan præsentere endnu en talentfuldfuld spiller i Bjerringbro-trøjen til den kommende sæson. Den 20-årige Line Frandsen skifter fra TTH Holstebro, hvor hun de sidste 2 sæsoner har været en del af ligaholdet. Trods sin unge alder på 20 år har hun en del erfaring fra ligaen, som hun vil kunne bidrage med i 1. division.


Vi får en intelligent spiller, der har rigtig mange kvaliteter, hvor speciel hendes overblik for medspillere er yderst veludviklet. Desuden har hun god styrke i mand til mand-spillet og besidder et godt skud fra mellemdistancen. Vi glæder os utroligt meget til at arbejde videre med Lines udvikling og bygge et par lag på hendes spil i fremtiden, udtaler Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi.


Selv har 20 årige Line Frandsen denne udtalelse om sit klubskifte til Bjerringbro FH:Jeg har valgt at spille i Bjerringbro, da jeg trænger til nye udfordringer og her ser jeg Bjerringbro FH som et godt match, da de både har ambitioner og et godt setup. Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage til mange positive ting. Et Bjerringbro FH hold som jeg tror på, kan spille med i toppen af 1. division i den kommende sæson.
Bjerringbro FH