Lokalopgør mod Hadsten

12. januar 2022

Bjerringbro FH og Hadsten Håndbold lægger ud i et vaskeægte lokalopgør
på lørdag kl. 14 i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter i årets første kamp

Der har ikke været kampe i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter siden den 20. november, men nu skal der igen smøres harpiks på fingerspidserne, og Bjerringbro FH er klar til at tage hul på 2. halvdel af sæsonen.
Vi er desværre i den uheldige situation at COVID-19 igen har sat en stopper for at kampen må overværes af tilskuere. Heldigvis har det kunne lade sig gøre at streame kampen, så de mange tilskuere, som ellers ville overvære kampen, ikke bliver snydt for dette spændende lokalderby.
Kampen streames og kan ses ved at klikke ind på Bjerringbro FHs hjemmeside. Her findes linket under LIVESTREAM.
Lørdag eftermiddag venter Hadsten Håndbold, der i øjeblikket ligger på en 8. plads med 9 point. Man skal ikke lade sig snyde af denne placering til udeholdet, der er betydelig bedre end placeringen viser. Holdet er iøvrigt i julepausen blevet forstærket med Sofie Kessel fra VRI, som spiller i 2. division. Hvem husker ikke den omvendte kamp i Hadsten i efteråret. Her førte Bjerringbro FH langt inde i kampen, men Hadsten Håndbold var i vinderposition med en 3-målsføring 3 minutter før slutfløjt, men Bjerringbro FH leverede et flot comeback og fik udlignet til 27-27 i det allersidste sekund.
Bjerringbro FH vandt de sidste 2 udebanekampe inden julepausen over Rødovre HK og Lyngby HK, som gav holdet en 3. plads med 17 point.
Lidt spændende at se, hvor begge hold står efter en lang pause, hvor både sygdom og skader kan have påvirket spillerne.
Men hvem vil ikke gerne vinde et lokalopgør? Ingen tvivl: Det vil begge hold!