Louise Søndergaard

Louise Søndergaard retur til BFH

30. marts 2020

Efter en enkelt sæson i den svenske klub Skövde IF vender Louise Søndergaard hjem til Bjerringbro FH til den kommende sæson 2020-2021.           


Louise Søndergaard har spillet en stor sæson hos Skövde IF i den netop afsluttede sæson. Den hårdtskydende venstrehåndede bagspiller sluttede på 4. pladsen på topscorerlisten med 115 mål i den svenske liga. Desuden har hun været med på månedens mep-hold 2 gange i sæsonen Det var en rigtig glædelig meddelelse vi fik, da Louise meddelte os, at hun er til rådighed for Bjerringbro FH til den kommende sæson. Inden hun rejste til Sverige var hun en meget værdifuld spiller for Bjerringbro FH, som højre back i den sæson, hvor Bjerringbro FH var med i oprykningsspillet til ligaen. Louise er en spiller, der hurtig falder ind på holdet, da hun kender mange af spillerne, kender vores spillestil, og kender klubben. Hun er stadig ung, så jeg forventer at vi kan udvikle hende meget mere. Vi glæder os rigtig meget til at se hende igen i den blå trøje, slutter Jesper Bangshøi.               


Selv siger Louise om sin tilbagevenden til Bjerringbro FH:
Jeg har haft en rigtig god sæson i det svenske. Opholdet i Sverige har gjort, at jeg har fået lagt mere på mit håndboldspil, men også på det personlige plan. Selvom jeg kun har været væk i en sæson føler jeg, at det rigtige for mig på nuværende tidspunkt, er at vende hjem til Danmark og min hjemegn. I Bjerringbro FH har jeg gode muligheder for at foretage mig andre ting i mit liv ved siden af håndbolden. Jeg glæder mig utroligt meget til igen at blive en del af det hold jeg forlod op til den nu afsluttede sæson.                                                                                                 

Det kan desuden nævnes, at Louise er blivet udvalgt all star teamet i Sverige, se artiklen her                                                                                                                                                                                                                                             

Bjerringbro FH byder Louise velkommen hjem.                                                                                                                                                   

Bjerringbro FH