Målorgie i Ringsted 39-39

26. februar 2022

Bjerringbro FHs 1. div. damer var søndag eftermiddag på besøg hos TMS, Ringsted. Det var et “lille topopgør” mellem nr. 2 og nr. 3. Det blev en vanvittig kamp med masser af mål. Kampen endte 39-39 efter 18-18 ved pausen.
Som tallene tyder på blev det en meget tæt kamp. Begge hold havde sat angrebsspillet i højsædet. Så snart det ene hold havde scoret, gik der ikke mange sekunder inden bolden var i netmaskerne hos modstanderen. Således foregik hele kampen, dog havde bjerringbropigerne for en ganske kort stund en 2-3 målsføring i 1. halvleg. Hjemmeholdet svarede hurtigt igen og fik udlignet til 18-18 inden pausen. TMS, Ringsted kunne have kommet foran inden pausen. hvor holdet blev tilkendt et straffekast, men dette blev misbrugt.
2. halvleg startede Bjerringbro FH med en 2 minutters udvisning, men holdt hjemmeholdet fra at komme foran. Det blev en tro kopi af 1. halvleg med “bytte bytte købmand” devisen. Skiftevis føringer til begge hold. Hjemmeholdet kom foran med 39-38 et halvt minut før tid. Bjerringbro FH tog team timeout. Det lykkedes med en scoring til 39-39 syv sekunder før tid og og “det lille topopgør” sluttede uafgjort. Resultatet betyder at Bjerringbro FH stadigvæk er på 3. pladsen.
Bjerringbro FH viste rigtig flot angrebsspil og spillede i stor dele af kampen bedre end hjemmeholdet, hvor nogle af holdets mål havde en bjerringbroparade på. Trods de mange mål og det uafgjorte resultat kunne Jesper Bangshøi dog glæde sig over et point og en flot kamp på udebane. Nu har holdet en lille pause til 12. marts, hvor modstanderen er Gudme HK
Målscorerne mod TMS, Ringsted
Line Gyldenløve 14
Louise Søndergaard 12
Marlene Dahlmann 4
Louise Engstrøm 4
Line Frandsen 3
Emilie Bangshøi 2