Målvogter på plads i Bjerringbro FH

5. maj 2021

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre at begge målvogtere Clara Bak og Julie Stokkendal har valgt at spille for Bjerringbro FH i den kommende sæson. Det er et ungt makkerpar med et stort talent, som Bjerringbro FH håber, vil udvikle sig yderligere i den kommende sæson.

 

Julie Stokkendal

Julie bliver 1. års senior i år. Vendte sidste sæson tilbage fra Viborg HK, hvor hun spillede med på klubbens bedste hold i ungdomsrækken, (LIGAEN). I sæsonen 2020-21 har Julie deltaget som sidste års ungdomsspiller på Bjerringbro FHs 1. divisionshold. Her har Julie spillet nogle gode kampe mod nogle af rækkens stærkeste hold. Hun har en meget positiv og seriøs indstilling til at arbejde med tingene. I kampene ligger hendes styrke i skud fra nært hold og med yderligere mere rutine bliver hun også stærkere overfor skud fra distancen. En spændende spiller, som Bjerringbro FH forventer sig meget af i de kommende sæsoner.

 

Clara Back

Den 21-årige Clara Bak er også en meget lovende ung målvogter. Hun går nu i gang med sin 3. sæson i Bjerringbro trøjen. Hun har udviklet sig enormt siden hun kom til klubben. Har også stået nogle rigtig gode kampe i den færdigspillede sæson. Clara supplerer Julie godt i målet. Hendes styrke ligger i at kunne læse bagspillernes skud, og er meget lydhørig til træning for at lære nye ting. Både Clara og Julie har mod på at kunne begå sig blandt de allerdygtigste målvogtere i 1. division
Bjerringbro FH