Marlene Dahlmann retur til BFH

14. april 2020

Endnu en tidligere Bjerringbro FH spiller vender hjem til klubben. Det drejer sig om den 18 årige venstrehåndede fløjskytte Marlene Lau Dahlmann. Hun har spillet i Bjerringbro-trøjen tidligere i sin håndboldkarriere, inden hun flyttede til Silkeborg-Voel KFUM.


Vi glæder os meget til at kunne indlemme Marlene i vores trup. Hun kan blive et godt supplement i vores højre side. Marlene er en spiller jeg har fulgt i mange år, da hun har spillet ungdomshåndbold i Bjerringbro FH, så det bliver spændende at få hende tilbage til Bjerringbro FH. Med Marlenes tilbagevenden er det den 3. spiller, der vender tilbage til Bjerringbro FH til den kommende sæson. Dette er vi stolte over, slutter Jesper Bangshøi.


Marlene Lau Dahlmann: Jeg har valgt Bjerringbro FH, idet klubben ser ud til at få et spændende hold med mange unge spillere, og hvor jeg samtidig har mulighed for at udvikle mit håndboldspil yderligere. Derudover kender jeg klubben fra 4 tidligere ungdomsår. Jeg glæder mig derfor meget til at spille i den blå Bjerringbro-trøje igen, slutter Marlene Lau Dahlmann.


Bjerringbro FH