Møder EH Ålborg

8. december 2020

Onsdag aften spiller Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer mod EH Ålborg på udebane, dette sker i Nr. Sundby Idrætscenter kl.19.30. Det er liganedrykkerne, som er aftenens modstander. Der venter givetvis bjerringbroholdet en svær opgave. EH ålborg har forhåbninger om at vende tilbage til Ligaen efter denne sæson. Emma laursen, der har spillet for Bjerringbro FH i en kort periode i sidste sæson, er med i spillertruppen. Holdet trænes af den tidligere Viborg HK træner Allan Heine, der har stor respekt for Bjerringbro FH. Han udtaler sig op til kampen på EH Ålborgs hjemmeside om Bjerringbro FH:
Bjerringbro FH er et hold, der har potentiale til at være med i toppen, som de også er. De har to meget udtalte profiler i deres højreback og playmaker i Louise Søndergaard og Line Gyldenløve, og så har de en god balance i holdet, hvor det ser ud til, at folk kender deres roller. Og så kan man også godt se, at Jesper Bangshøi har været der i en del år, og det ser ud til at han udemærket ved, hvor han vil hen af med holdet. Så jeg synes, det er et stærkt hold, der på deres bedste dage også kan slå alle hold i rækken. Det er en stor opgave for os, som vi glæder os til, men som vi også tror, at vi kan vinde, siger Allan Heine.
Store veksler på få spillere. Holdet er ikke så bredt. Når du kigger på topscorerlisten, og hvem der spiller minutterne, så er det meget de samme, der spiller, og det er klart, at hvis man uge efter uge skal spille meget, og der bliver stillet store krav, så kan det sagtens være, at man på et tidspunkt løber tør. Og der er nogle af de andre hold, som også er i toppen, der måske er lidt bredere i deres trup, og derfor også kan holde momentum længere tid, men jeg synes, at Bjerringbro har samlet et stærkere hold i år sammenlignet med de andre år, og derfor har Jesper Bangshøi også en større mulighed for at monitorere spillerne i en sådan grad, at de kan holde hele sæsonen, lyder det fra Allan Heine.
HKKA