Nathåndbold 2017

30. januar 2017

BFH Nathåndbold

 

94 glade ungdomsspillere var samlet i Bjerringbro Idrætspark til nathåndbold fra fredag eftermiddag til lørdag morgen.

Aftenen startede med spisning for spillerne og deres forældre, så der var ca. samlet 200 mennesker. Menuen bestod af kylling i karry med ris og salat.

Efter maden blev forældrene sendt hjem, og spillerne blev inddelt i 10 hold, og så startede jagten på de vigtige dollars der skulle bruges til at skaffe fordele til nattens turnering. Dollars skulle skaffes ved at holdene skulle igennem 10 aktiviteter, hvor de fik placering efter hvordan de klarede opgaverne.

Aktiviteterne blev afsluttet, holdene fik udleveret deres vundne dollars, og så skulle den første aktion ellers skydes i gang.

Med stor engagement og entusiasme blev der budt på alt fra overlæggere, klap for øjet og tasker på maven eller i hånden, til flere tusinde dollars. Turneringen blev gennemført, hvor der blev givet forskellige antal mål per scoring alt efter alderen på den scorende spiller, så alle fra U10-U14 blev inddraget på lige vis. Turneringen endte med en finale, der sluttede kl. 05.00, og så blev alle spillerne sendt i svømmehallen, for at brænde den sidste mængde energi af, der måtte være tilbage i kroppen.

Så blev morgenmaden serveret, og nogle friske forældre hentede deres trætte men glade børn. Casper Ishøy, U14 dreng, siger om natten at det har været sjovt, og det har været fedt at lære spillerne fra de andre årgange at kende.


Bjerringbro FH´s

Ungdomsudvalget