Nederlag i Ålborg

9. december 2020

Med 3 sejre på stribe skulle Bjerringbro FHs 1. divisionshold forsøge at pille point fra EH Ålborg onsdagens topkamp i Nr. Sundby Hallen. Desværre endte det med et nederlag på 32-28 efter en føring til hjemmeholdet på 15-12 ved pausen.
Bjerringbro FH startede kampen på bedst og bragte sig foran med 6-3 efter små 10 minutters spil. Det var især det offensive forsvar som voldte hjemmeholdet store problemer. Efter som kampen skred frem fik EH Ålborg løst angrebsspillet mod det offentsive forsvar og fik udlignet til 8-8. Herefter bragte hjemmeholdet sig i front med 11-8 da haluret viste små ti minutter tilbage af 1. halvleg. Bjerringro FH kæmpede sig tilbage i kampen og fik udlignet til 12-12. Desværre indtraf der en 2-3 tekniske fejl i de sidste minutter og det var EH Ålborg ikke sent til at udnytte og scorede 3 hurtige mål på contra inden pausen til 15-12 føring.
Bjerringbro FH kom rigtig dårligt ud til 2. halvleg. Tekniske fejl og en del brændte chancer fra Bjerringbo FHs side sendte hjemmeholdet af sted på contrascoringer og stillingen var pludselig 24-17. På dette tidspunkt var kampen i realiteten afgjort, men bjerringbro-spillerne skal roses for at de aldrig gav op, selvom det så håbløst ud. Fik pyntet på resultatet til et mindre nederlag på 32-28 og kunne trods nederlaget komme fra Ålborg med æren i behold. Bare synd at de store brændte chancer og tekniske fejl skulle ødelægge chancen for en overaskelse mod topholdet, som vandt en ganske fortjent sejr.
Bjerringbro FHs målscorere:
Line Gyldenløve 7
Louise Søndergaard 7
Mathilde Pape 4
marlene Dahlmann 3
Louise Engstrøm 3
Rikke Tornbjerg 2
Line Frandsen 2

OBS!
Bjerringbro FH skulle spille sidste kamp på søndag inden julepausen på udebane mod Roskilde Håndbold. Kampen er desværre udsat p.g.a. coronaen også har ramt Roskilde Håndbold. Bjerringbro FH spiller først kamp den 7. januar 2021.