Emma Laursen scorede 6 mål i Roskilde

Nederlag i Roskilde

1. december 2019

Bjerringbro FH's 1. divisionsdamer spillede søndag eftermiddag på udebane mod Roskilde Håndbold. Desværre tabte holdet kampen med et enkelt mål 28-27 efter en halvlegsføring til hjemmeholdet på 15-9.
Det blev en rigtig dårlig start på kampen for de blåblusede. Holdet kom hurtigt bagud med 4-5 mål. Det var især returløbet der ikke fungerede. Samtidig havde holdet stort besvær med den rutinerede Louise Olsen, som både scorede og styrede hjemmeholdets spil. Bjerringbro FH måtte gå til pausen med at være bagud med 15-9.
Det første kvarter af 2. halvleg var en tro kopi af første halvleg. Holdet kom yderligere bagud. Da der manglede 15 minutter af kampen var hjemmeholdet foran med 9 mål. Herefter blev bjerringbroholdet meget mere offentsivt indstillet. Med denne forsvarsændring fik holdet halet ind på Roskilde Håndbold, som fik mere besvær med at score mål og selvom Bjerringbro FH scorede 8 mål på 8 minutter i slutfacen, var det akkurat ikke nok til at få point med hjem, for da haluret viste 60 spillede minutter stod der 28-27 til hjemmeholdet.
Ærgeligt at en dårlig spillet første halvleg skulle ende med et knebent nederlag. Nu venter der en kamp inden julepausen mod Hadsten Håndbold den 12. december kl. 19 på hjemmebane i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.
Bjerringbro FHs målscorere:
Sandra Christine Haugaard 6
Emma Laursen 6
Eline Osland 5
Line Gyldenløve 4
Sara Lund 2
Maria Højgård 2
Mie Møller 2