Nederlag til SønderjyskE

15. september 2019

Lørdag eftermiddag spillede Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer den første hjemmekamp i sæsonen. Modstanderen var oprykningsfavoritterne fra SønderjyskE, som vandt kampen 27-22.

De 2 hold fulgtes pænt ad i de første 15 minutter, men i 1. halvlegs sidste 10 minutter trak gæsterne fra til en pauseføringen på 15-11. I denne periode havde bjerringspillerne problemer med det defensive spil.
Hjemmeholdet kom skidt ud til 2. halvleg og gæsterne kunne nemt øge føringen. Bjerringbro FH viste dog god moral og fik hentet forspinget og var på et tidspunkt kun bagud med et enkelt mål i 2. halvleg. På det tidspunkt var kampen åben og kunne gå til begge sider, men der kom grus i angrebsmaskineriet med et par missede chancer. Dette udnyttede SønderjyskE og fik skabt et lille hul og da Bjerringbro FH til sidst gik frem i et offentsivt forsvar blev nederlaget større end det egentligt burde være, og SønderjyskE kunne vinde kampen 27-22.
Bjerringbro FH spillede en udmærket kamp mod oprykningsfavoritterne, Det var de berømte marginaler midt i 2. halvleg, der ikke gik til hjemmeholdets side. Når sammenspillet efterhånden bliver bedre for hver kamp bliver holdet farligt for en hver modstander.
Bjerringbro FH målscore: Line Gyldenløve Kristensen 6, Eline Osland 6, Emma Laursen 3, Cilla Sturm 2, Sofie Lund 2, Mathilde Pape 2, Louise Marie Engstrøm 1
Bjerringbri FH