Nederlag til TMS, Ringsted

30. januar 2021

Det blev til et nederlag på 33-26 til Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer i hjemmekampen lørdag eftermiddag mod TSM, Ringsted efter 11-16 ved pausen. Udeholdet var klart bedst i hele kampen og fik en fortjent sejr med hjem til Sjælland. Hermed tabte Bjerringbro FH et vigtigt skridt i top 6 striden.
Hjemmeholdet fik aldrig flow i spillet. Det gjaldt både forsvar og angreb og TMS, Ringsted havde forholdsvis nemt ved at styre kampen fra start, hvor hjemmeholdet dog fulgte med til 4-4 inden udeholdet trak en smule fra med 2-3 mål. Føringen kunne udeholdet med lethed udbygge til en pauseføring på 16-11. Bjerringbro FH lavede alt for mange fejl, som TMS, Ringsted prompte udnyttede til scoring.
Bjerringbro FH kom ud med lidt mere energi til 2. halvleg. Fik kontakt ved stillingen 18-20, men blev ramt af en udvisning, som var meget tvivlsomt. Dette udnyttede udeholdet til at bringe sig foran med 4 mål, og denne afstand fik hjemmeholdet aldrig indhentet. Det var dog heller ikke nemt at være spiller i kampen, hvor der var påsat et “håbløst” dommerpar. Hverken spillere på de 2 hold eller ledere til disse var tilfredse med dommerpræstationen, der absolut ikke har kvalitet til 1. division. Skub fra siden, riven i trøjer og hårde tacklinger blev ikke dømt. Dette gik iøvrigt ud over Louise Søndergård i 1. halvleg, der måtte tage tælling i gulvet. Her var dommernes fløjte tavse. Det skal ikke være en undskyldning for at hjemmeholdet tabte kampen, idet TMS, Ringsted var klar bedst på dagen og vandt en fortjent sejr.
Kampens spiller for Bjerringbro FH blev Sofie Lund Nielsen.
Næste kamp for de blåblusede er næste weekend mod Roskilde Håndbold på udebane.
Målscore for Bjerringbro FH
Louise Søndergaard 9
Line Gyldenløve 7
Sofie Lund Nielsen 4
Malene Dahlmann 3
Janni Havlykke 1
Rikke Tornbjerg 1
Julie Stokkendal 1


HKKA