Nederlag til TMS, Ringsted

13. november 2021

Bjerringbro FH tabte topopgøret til TMS, Ringsted

Lørdag eftermiddag spillede Bjerringbro FH mod topholdet fra TMS, Ringsted. Desværre blev det til et klart nederlag på 32-28.
Hjemmeholdet startede kampen bedst og kom hurtigt foran med et par mål, men kunne ikke udbygge føringen yderligere. TMS, Ringsted fik udlignet føringen som hjemmeholdet skabte sig flere gange i den ellers velspillede og spændende 1. halvleg. Hjemmeholdet kunne gå til pausen med en føring på 15-13.
2. halvleg startede Bjerringbro FH med at være i undertal i de første 2 minutter. Dette udnyttede TMS, Ringsted til at bringe sig tilbage i kampen. Hjemmeholdet fik i det første kvarter nogle udfald med brændte chancer og tekniske fejl, som faktisk blev afgørende for kampens resultat. BFH-erne fik dog et par gange i løbet af det sidste kvarter kæmpet sig tilbage og fik udlignet, men udeholdet havde en større bredde, som afgjorde kampen.
En første halvleg med fint spil og og flotte scoringer var ikke nok til at besejre topholdet, der var klart bedst i 2. halvleg, og vandt en fortjent sejr.
Kampens BFH-spiller Louise Engstrøm spillede en stor kamp med 5 scoringer. Det var nok hendes bedste kamp i indeværende sæson, og samtidig var hun bundsolid i midterforsvaret.
Målscorerne i dagens kamp
Line Gyldenløve 7
Louise Engstrøm 5
Line Frandsen 3
Sofie Lund Nielsen 3
Emilie Bangshøi 3
Louise Søndergaard 2
Iben Lynnerup 2
Marlene Dahlmann 2
Astrid Lynnerup 1