Cilla og Line scorede hver 5 mål

Nederlag til Vendsyssel

9. februar 2020

Nederlag trods god kamp
Søndag eftermiddag tog Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer til Nordjylland i et forsøg på at besejre topholdet Vendsyssel Håndbold, der ikke havde tabt på hjemmebane i 13 måneder. Trods en rigtig god kamp af Bjerringbroholdet lykkedes det ikke at ændre denne statistik, da det blev til en sejr til hjemmeholdet på 25-22 efter en pauseføring på 13-12.
Hjemmeholdet bragte sig planmæssigt foran med 3-1, men Bjerringbro FH fik gang i angrebsspillet og spillede rigtig godt og kom foran hele 10-5. Ikke alene angrebsspillet fungerede godt, det gjorde forsvarsspillet også. Helt misvisende kunne Vendsyssel Håndbold gå til pausen med en føring på et enkelt mål. Bjerringbro FH brændte store chancer og burde have ført med 3-4 mål.
2. halvleg skiftedes de to hold til at føre med et enkelt mål til der manglede små ti minutter. Her skete det samme som i første halvleg, store chancer blev brændt og i stedet scorede Christna Pedersen 3 afgørende mål for Vendsyssel Håndbold, mens det kun blev til et enkelt mål for de blåblusede, som Cilla Sturm scorede i det sidste minut.
Det var en kamp som Bjerringbro FH let kunne have vundet med bedre udnyttelsesprocent af de store chancer, som blev brændt i hele kampen. Holdet nok spillede den bedste kamp i denne sæson. Dette er bestemt noget som  kan tages med i de 2 næste hjemmekampe mod DHG og Gudme HK hvor udnyttelsesprocenten af de helt store chancer helst skulle være bedre. Bjerringbro FH er nu nr. 6 i divisionen, kun 3 point op til 3. pladsen, som giver playoff kampe.
Målscorerne mod Vendsyssel Håndbold:
Cilla Sturm 5
Line Gyldenløve 5
Maria Højgård 3
Rikke tornbjerg 3
Louise Engstrøm 2
Mia Møller 1
Sandra Haugaard 1
Emilie Bangshøi 1
Sofie Lund 1