Ny assistent træner

13. september 2017

Bjerringbro FH har indgået en aftale med Lars Dalhoff for den kommende sæson, som ass. træner for 1. damerne.

 

Lars har stor erfaring indenfor håndboldverden, og har tidligere været udviklingskonsulent under DHF i kreds 2 og 3, hvor han har beskæftiget sig med uddannelse, håndboldkaravane, afvikling af håndboldkurser og håndbold på skoler.

 

Lars har siden 1992 været instruktør under JHF/DHF, hvor han er aktiv indenfor beach handball´en, hvor han bl.a sidder i  beach udvalget sammen med Tina Schou, der er holdleder for Bjerringbro FH´s 1. div. damer.

 

Ved siden af ass. træner jobbet i Bjerringbro FH, har han også ansvaret for U23 damerenes talentudvikling under TTH Holstebro. og træner klubbens 2. div. damer.

 

Lars har selv spillet 3 sæsoner i Bjerringbro KFUM, hvor han bl.a spllede sammen med Jens Steffensen og  Jesper Bangshøi, hvor sidstnævnte er cheftræner for Bjerringbro FH´s 1. div. damer. I forbindelse med håndbolden blev Lars korsbåndsskadet, herefter startede Lars hans trænergerning, hvor hans første trænergerning var sammen med Jesper Holmris, som stod i spidsen for Bjerringbro KFUM´s damejunior og dameynglinge.

 

I det civile er Lars ansat som lektor på VIA University College, hvor det primære ansvarsområde er anatomi, fysisk aktivitet og sundhed.

 

Bjerringbro FH er utrolig glade for at kunne tilknytte Lars som ass. træner for 1. div. damer. og dermed har Bjerringbro FH fået lukket hullet som ass. træner med en faglig kompetent træner, hvor hans kommende funktion bl.a vil være vejleder for spillerne (gerne i dialog med spilleren selv) og en sparringspartner til cheftræneren i træningen og under kampen.

 

Bjerringbro FH ser frem til samarbejdet med Lars.

 

Bjerringbro FH