Ny bestyrelse i BSV

28. november 2018

Til tirsdagens BSV-generalforsamling blev der udpeget en midlertidig bestyrelse, der skal tjene BSV de næste par måneder, inden der på en ekstraordinær generalforsamling bliver udpeget en permanent bestyrelse.


Ny formand for BSV bliver i første omgang Dennis Jensen, der også er formanden for moderklubben Bjerringbro FH. Han erstatter Kjeld Morsbøl, der mandag valgte at trække sig som formand for BSV. Derudover består bestyrelsen nu af de tre BFH-bestyrelsesmedlemmer Carsten Ishøy, Steen Winckler, Jens Steffensen samt Jørgen Melgaard, Anders Zacho og Søren Brixen, der alle er gengangere fra den tidligere BSV bestyrelse.


Planen er, at den midlertidige bestyrelse skal finde en ny bestyrelse, som kan sikre et økonomisk stærkt BSV, der kan opretholde de sportslige ambitioner om at ligge i toppen af dansk og europæisk herre-håndbold. Planen er den kommende bestyrelse indtræder ved en ekstraordinær generalforsamling om forventeligt 6-8 uger.


I BFH betyder det naturligvis, at der nu bliver omfordelt en række opgaver i klubben. Det skulle dog gerne være tilbage i de normale rammer om 8 uger.


 

Bjerringbro FH