Ny sponsor i BFH

15. august 2017

Bjerringbro FH er glade for at kunne præsentere en ny sponsor: You Go.

You Go specialiserer sig i at udleje unikke rejser i det ægte Italien.

 

Går tankerne i retningen af en uforglemmelig (familie)ferie i Italien, så slå et smut forbi her og se det store udvalg af kvalitetsboliger i hele Italien. Og spørg endelig ejeren, Flemming Andersen, til råds – han gør en dyd ud af at servicere sine kunder og vejlede til den helt rigtige oplevelse.

 

Udover sponsoratet til BFH er You Go at finde til næste omgang Bjerringbro Chancen. 

 

Desuden er der lavet en aftale med You Go om, at sponsoratet øges med hele 400 kr. for hver ferie BFH sælger. Det eneste du skal gøre for at aktivere de 400 kr. til BFH er at skrive ”BFH 2017/18” i kommentarfeltet når du bestiller din feriebolig.

 

Og slutteligt har Flemming lovet BFH en lille konkurrence senere på året. Så glæd jer….

 

Om sponsoratet siger Henrik Bangshøi:

Vi er glade for at byde You Go velkommen som Sponsor i BFH. Det er altid dejligt når nye virksomheder støtter op om vores klub. Vi er også glade for opbakningen til Bjerringbro Chancen samt muligheden for at øge sponsoratet hvis der bliver solgt nogle rejser med ”BFH 2017/18” i kommentarfeltet.

 

Flemming Andersen, You Go, udtaler:

Markedsføring gennem sponsorater er et nyt tiltag for You Go, som efterhånden har 7 år på bagen.

 

Vi valgte Bjerringbro FH fordi vi har fået et godt indtryk af klubben, og fordi vi synes rigtig godt om konceptet med Bjerringbro Chancen, som vi glæder os til at blive en del af.

 

You Go tilbyder unikke og autentiske ferieboliger i Italien. Giv mig endelig et kald eller en mail, så skal jeg nok finde den helt rigtige feriebolig til dig og din familie. Vi byder på alt fra ferielejligheder på vingårde og villaer til store vinslotte, så der er noget for enhver smag…

 

Bjerringbro FH