Opstart fredag den 29/5

26. maj 2020


Hej piger


Så er vi klar til og starte sommertræningen.


Vi mødes fredag den 29/5 på hallens parkeringsplads kl. 16.50, når i kommer skal i komme til jeg(Eva) så får i at vide hvilket 

hold og hvilken bane i skal være på. Træningen foregår i løbesko/tennissko(INGEN FODBOLDSTØVLER)

Husk en bold hvis i har en, men den skal være gammel.
Der ser selvfølgelig nogle retningslinjer som SKAL overholdes:

 

 • Spillerne må højst 10 min. før trænings møde ind på parkeringspladsen ved Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, her fordeler  spillerne sig i de grupper de på forhånd er tildelt. Grupper som skal ned på bane 1 og 2, går forskudt derned, så der IKKE er samlet mere 10 personer ad gangen og mens man går holdes der selvfølgelig 1 meters afstand til alle I gruppen.
 • Desuden bedes spillerne også selv medbringe egen bold og drikkedunk, mens klubben sørger for beachbolde (beachboldene skal efter brug sprittes af). Af rekvisitter er der mulighed for, at bruge klubbens kegler, som træneren selv hente – dukseordningen er en død sild!!!!!
 • Ved banerne står der en kasse med sprit, som spillerne afspritte deres hænder med, før træningen starter, når træningen er over, skal der også afsprittes hænder.
 • Når træningen er slut, skal spillerne gå direkte hjem. Det vil desværre ikke være muligt at sidde og hygge efter håndboldtræningen, da der som oftest er en ny gruppe, der skal overtage træningsarealet.  
 • Træningen skal foregå således:
  • Der må maksimalt forsamles 10 personer inkl. træner/instruktør/forældre pr. udendørs bane.
  • Af hensyn til et evt. opsporingsarbejde i forbindelse med smittespredning anbefaler Dansk Håndbold Forbund, at man fastholder samme træningsgruppe, hver gang man mødes og træner.
  • Udgangspunktet for fysisk træning er stadig, at der skal holdes to meter afstand i træningsrelaterede aktiviteter, fordi håndbold er en sport med bevægelse og fysisk anstrengelse. Sporadisk kropskontakt er blevet tilladt, men vi anbefaler, at man holder øvelser, aktiviteter, spil etc. med gentagen krops- og ansigt-til-ansigt-kontakt på et minimum.
  • Der må, med henvisning til ovenstående, laves spilrelateret træning i begrænset omfang, hvor der spilles på et eller to mål, så længe deltagerne er indenfor samme træningsgruppe af 10 personer, der træner sammen.
  • Spillere og trænere må ikke skifte mellem forskellige grupper under træningen. Et træningspas skal foregå i samme gruppe og med samme træner(e) i hele træningen. Træneren må gerne fortsætte med en ny gruppe efterfølgende, hvis der er lagt en passende pause på 5-10 minutter mellem træningerne, så der undgås kødannelse ved træningsarealet.Trænerteamet