Overraskende nederlag til Bjerringbro FH

16. november 2019

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer tabte overraskende lørdagens hjemmekamp mod Rødvre HK i Bjerringbro Fritids- & Kulturcenter med 22-27. Rødovre HK førte 14-12 ved pausen.
Hjemmeholdet kom ellers godt fra start og førte efter 10 minutters spil 6-3, men herfter gik det ned ad bakke for bjerringbroholdet. Dårligt angrebs- og forsvarsspil blev kendetegnende for resten af kampen. I slutningen af 2. halvleg fik Bjerringbro FH chancen for at vinde kampen ved stillingen 22-22, men hjemmeholdet formåede ikke at score de sidste 8 minutter. Dette udnyttede Rødovre HK og scorede 5 mål på stribe og vandt en overraskende sejr på 27-22.
Et Bjerringbrohold der ikke var til at kende fra tidligere kampe. Der manglede både gejst og vilje til at vinde kampen. Det så ud som om alle undervurderede Rødovre HK. Udeholdet var et ordinært mandskab, som Bjerringbro FH aldrig burde tabe til. Det blev en rigtig dårlig dag, hvor alle spillere ikke ramte deres normale niveau. Der bliver noget at rette op på i de sidste 2 kampe inden pausen mod henholdsvis Roskilde Håndbold og Hadsten Håndbold.

Målscorerne:
Emilie Bangshøi 4
Line Gyldenløve 4
Emma Laursen 4
Maria Klausen 3
Sofie Lund 2
Mia Møller 2
Cilla Sturm 1
Sandra Haugaard
Rikke Tornbjerg 1