På udebane i 1. playoff kamp på lørdag

30. marts 2022

Lørdag eftermiddag tager Bjerringbro FHs 1. div. damer turen til Sjælland for at møde TMS, Ringsted i den første playoff kamp i oprykningsspillet til ligaen.
Holdene er endt som nr. 2 og 3 i dette års 1. division og skal derfor spille om muligheden for at møde et hold fra ligaen. Men først skal der findes en vinder sammenlagt af Bjerringbro FH og TMS, Ringsted, dette sker ved bedst af 3 kampe.
I løbet af sæsonen har de to hold mødt hinanden i et par tætte opgør. Her er det endt en uafgjort og en sejr til TMS, Ringsted. Så der er lagt op til et par spændende playoff kampe mod TMS, Ringsted, når de to hold løber på banen til den første kamp lørdag eftermiddag i Ringsted.
Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøihar følgende kommentar:
Det bliver en fed kamp for begge hold. Vi kender efterhånden hinanden ganske godt. Jeg tror begge hold vil have en del focus på defensiven, så det bliver sandsynligvis en fysisk hård kamp. TMS, Ringsted må ikke score 39 mål, som de gjorde sidst vi mødte dem i hjemmekampen, hvor resultatet blev uafgjort 39-39. Vi har jo spillet rigtigt fint i på det seneste og kan vi bibeholde dette spil på lørdag, kan vi måske få point med hjem inden returopgøret hjemme næste lørdag, slutter bjerringbrotræneren. Kampstart 15.15