Pokalkamp 1. Div. Damer

6. september 2016

Optakt pokalkamp BFH – Tvis:

 

Torsdag d. 8 september kl. 19.00 spiller Bjerringbro FH’s 1. Div. Damer hjemme i Bjerringbro hallen, når ligaholdet Team Tvis Holstebro kommer på besøg i damernes pokalturnering.

 

Torsdag aften skydes der atter i gang for endnu en sæson med damehåndbold på højt niveau i Bjerringbro. Dette sker når TTH Holstebro gæster hallen for at spille 1/8-dels finale i pokalturneringen. Sidste sæson blev det til en bronzemedalje i ligaen for torsdagens gæster, men meget er sket siden. Tvis har haft en stor udskiftning af spillere på holdet, hvor flere af holdets store stjerner har forladt klubben grundet økonomiske nedskæringer. Det har betydet, at gæsterne nu stiller med et meget ungt hold, hvor flere af spillerne har været inde omkring diverse U-landshold, så niveauet er stadig højt.

 

Og netop det er noget BFH trænerne Jens Steffensen og Jesper Bangshøi glæder til, når de ser frem mod torsdagens kamp: ”Det er en gratis kamp for os. Vi er stadig i opstartsfasen og har fokus på 1. Kamp i turneringen. Dermed ikke sagt, at vi ikke tænker på kampen. Vi ser det som en rigtig god træningskamp, hvor modstanderen går til den og hvor vi selv kan give den fuld skrue. Det er et andet tændingsniveau end i en træningskamp, nu når der reelt set er noget på spil.”

 

Der er også kommet en del nye spillere til hjemmeholdet. I løbet af sommertræningen har der været tilgang fra 4 nye spillere, og så har to ”gamle” kendinge af klubben valgt igen, at spille i den blå dragt. Spillertruppen har i løbet af sommeren været på træningslejrer forskellige steder bl.a. i Polen, og så har de deltaget i flere stævner for, at få kamperfaring sammen. Så det er et godt forberedt hjemmehold der går på banen torsdag aften til deres første kamp i denne sæson.


Trænerne Jens Steffensen og Jesper Bangshøi supplerer:

”Vi har trænet længe nu, og vi glæder os til at skulle spille kampe igen. Vi har arbejdet en del med det fysiske, men også det mentale hvor vi har fundet nogle forskellige værdier, så det håber vi giver pote.  Vi skal i gang efter mange træningstimer og så er det fedt med en god kamp inden sæsonstart. Vi er lidt i tvivl om hvor vi står præstationsmæssigt, så vi må på banen og give dem kamp til stregen, og så må vi se hvordan spillerne tackler situationen.”