Ærgeligt nederlag til DHG

21. marts 2021

Søndag eftermiddag drog Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer til Fyn for at hente 2 points i kampen om at nå op i top 3. Det blev desværre til et knebent nederlag på 29-28 efter en fynsk pauseføring på 16-13 ved pausen.

Det var fynboerne der startede kampen bedst og kom efter 10 minutters spil foran med 9-4. Dette fik Bangshøi til at tage en team timeout. Det hjalp tilsyneladende ikke ret meget, idet hjemmeholdet fortsatte med at løbe og score contramål. Først hen mod slutningen af halvlegen fik Bjerringbro FH reduceret til en 3-måls føring til hjemmeholdet på 16-13.
Det var en rigtig dårlig 1. halvleg, som de blåblusede leverede, hvor holdet ikke var klar fra start. I angrebet blev der brændt for store chancer, som DHG kunne straffe med contrascoringer.
Bjerringbro FH kom godt ud til 2. halvleg og fik udlignet til 16-16. Herefter blev det en meget jævnbyrdig 2. halvleg, dog uden at BHFerne rigtig fik fat i hjemmeholdet. Med godt 5 minutter tilbage af kampen førte hjemmeholdet 29-25 og samtidig fik Bjerringbro en udvisning. Her burde kampen i realiteten være afgjort. BFH kæmpede til sidste blodsdråbe og mål ved af Louise Engstrøm og 2 scoringer af Louise Søndergaard, blev det en gyserafslutning. Ved stillingen 29-28 et minut tilbage fik hjemmeholdet tilkendt et staffekast, som blev brændt og Bjerringbro FH havde bolden de sidste 18 sekunder, men nåede desværre ikke at score målet, som kunne have givet 1 point. Louise Søndergaard var i rigtig målhumør med hele 12 mål for Bjerringbro FH.
Med nederlaget er Bjerringbro FH foreløbig ude af top 3, men en teoretisk chance er der dog stadig. Mange hold skal møde indbyrdes i de 3 resterende spillerunder, så meget kan ske endnu. Holdet mangler 2 hjemmekampe og en udekamp. Hvis chancen opstår skal disse 3 kampe vindes.

Målscorerne for BFH
Louise Søndergaard 12 mål
Cilla Sturm 4
Line Gyldenløve 4
Louise Engstrøm 3
Sandra Haugaard 1
Iben Lynnerup 1
Marlene Dahlmann 1
Mathilde Pape 1
Janni Havlykke 1
NB! Af tekniske vanskeligheder var der ingen foromtale til kampen. Beklager.                                                                                      HKKA